Alternatieve stof

Ben je op zoek naar een specifieke kleur, heb je een motief in gedachte of heb je nog een stof thuis liggen? Geen probleem! Kies simpelweg voor de “alternatieve stof” en ik help je verder. Hier kun je alvast een lijst van stoffenwinkels vinden.

Model aanpassen

Wil je aanpassingen aan het model maken, zoals het veranderen van de mouw- of roklengte, de halsuitsnit, splitlengte etc.? Selecteer deze optie dan onder “model” na het kiezen van de stof. Er wordt een basisprijs van €15 gerekend en de uiteindelijke meerprijs hangt af van de specifieke veranderingen die je wilt aanbrengen. Ik zal daar een zo accuraat mogelijke schatting van maken nadat we deze besproken hebben.

Semi-fit

Voor de semi-fit (het zelf opgeven van je buste-, taille-, heupomtrek en lengte) betaal je een meerprijs van €10. Selecteer deze optie onder “maat” na het kiezen van de stof. Klik hier voor meer info.

Perfect-fit

Voor de perfect-fit (het op maat laten maken van het kledingstuk) geldt een meerprijs van €70. Dit omvat het nemen van je maten, het maken van een mousseline (pasmodel) en maximaal twee passessies. Selecteer deze optie onder “maat” na het kiezen van de stof. Klik hier voor meer info.