oktober 7, 2019

Concept


Vind je het moeilijk om kleren te vinden die er goed uitzien, goed voelen en goed passen? Met mijn concept kun je makkelijk je eigen unieke kleding en garderobe creëeren. Of je het nu graag eenvoudig houdt, of juist je creatieve kant de vrijheid wil geven, je bent hier op het juiste adres! Het is aan jou hoeveel je betrokken wilt zijn bij het ontwerpproces. Bekijk de garderobe en kies voor elk model welke optie het beste bij je past.

Slowfashion handmade in Belgium


Optie 1
Kies voor eenvoudVind je het model leuk zoals het is? “Kies voor eenvoud” en geef aan welke confectiemaat en kleur je wilt. Vul het eerste formulier in op de pagina van het model, en ik maak het kledingstuk voor je!

Ben je blij met je nieuwe kledingstuk? Is het een van je favoriete dingen om te dragen geworden? Bestel er nog een in een andere kleur!Optie 1
Leef je uitVind je een model in de garderobe mooi, maar wil je aspecten zoals de mouwlengte of roklengte aanpassen? Of heb je thuis nog een stof liggen waar je graag een uniek kledingstuk van wil hebben gemaakt? Leef je uit, er zijn tal van mogelijkheden! Elk ontwerp heeft zijn eigen specifieke kenmerken die je kunt aanpassen, vul simpelweg het tweede formulier in, en ik zal je contacteren met alle nodige details! Hieronder kun je een indruk krijgen van de verschillende opties betreft stof, maat en modelaanpassingen. De uiteindelijke prijs hangt af van de aanpassingen die je wilt maken aan het model, en de keuzes omtrent maat en stof die je hebt gemaakt.

Stofkeuze

Personaliseer het ontwerp door je eigen stof te kiezen. Voor mij is er niets zo leuk en inspirerend als winkelen voor stoffen! Neem je moeder, vriend, zus of broer mee naar een stoffenwinkel en trakteer jezelf! Denk bijvoorbeeld eens aan het kopen van een biologische stof. Ik stuur je natuurlijk alle nodige informatie voordat je gaat winkelen, en hier kun je alvast wat algemene informatie over verschillende soorten stoffen, en een lijst van (online) stoffenwinkels vinden.

Persoonlijke maat

Als je moeite hebt met het vinden van kleding die je goed past, dan is het op maat laten maken van je kleding de beste optie. Er zijn twee opties waar je tussen kunt kiezen: perfect fit en semi-fit. Als je voor een aansluitend model van niet-rekbare stof kiest, raad ik aan de ‘perfect fit’ te selecteren: Ik zal je maten nemen en ze toepassen op het gekozen model! Voor de meeste overige modellen, zoals los zittende modellen, is de semi-fit optie voldoende. Hiervoor kun je je buste-, taille- en heupmaat nemen, en ik pas ze toe op het gekozen ontwerp. Bekijk hier hoe je deze zelf kunt nemen.

Aanpassingen aan het model

Je kunt gemakkelijk aspecten als mouw-, rok-, of broeklengte aanpassen, maar ook het combineren van het bovenstuk van de ene jurk met het onderstuk van een andere behoort tot de mogelijkheden. Voel je je bijvoorbeeld niet prettig bij het dragen van korte mouwen? Geen probleem, veel modellen kunnen gemaakt worden met lange mouwen (of zonder mouwen, als dit je voorkeur heeft). Of draag je een bepaalde broek graag in de winter of herfst, en zou je hem ook graag in de zomer kunnen dragen? Bestel hetzelfde model maar met korte pijpen. Van de meeste topjes kan bovendien een jurk gemaakt worden en vice versa, en je kunt aspecten van verschillende modellen met elkaar combineren.


Creëer je eigen unieke garderobe

Als je eenmaal weet in welke modellen je je comfortabel en zelfverzekerd voelt, kun je beginnen met het samenstellen van je eigen unieke garderobe door er hier en daar (of overal) een persoonlijke noot aan toe te voegen!

Vanuit deze garderobe kun je vervolgens combineren naar hartenlust, om diverse outfits samen te stellen voor verschillende gelegenheden. Draag één avond een jurk naar een feestje, en maak er de volgende dag een hippe alledaagse outfit van door er een broek onder te dragen. Draag laagjes in de winter om het warm te houden, en doe ze één voor één uit in de zomer.


Persoonlijk contact

Nadat ik je formulier heb ontvangen zal ik je contacteren met de nodige informatie, bijvoorbeeld de geschatte levertijd, prijs, of een voorstel voor een afspraak, afhankelijk van je wensen.