opties webwinkel

Bij elk model staat de basisprijs aangegeven. Deze geldt voor het originele model in de originele stofsoort. Voor personaliseringen geldt het volgende:

Model

Voor aanpassingen aan het model zoals het verlengen van mouw of rok, het veranderen van de halsuitsnit, splitlengte etc. wordt een basisprijs van €15 gerekend. De uiteindelijke meerprijs hangt af van de specifieke veranderingen die je wilt aanbrengen.

Stof

Voor sommige stoffen in de webwinkel betaal je een meerprijs, deze wordt automatisch berekend. Als je zelf een stof levert trek ik de kosten van de originele stof van de totaalprijs af.

Maat

Voor de perfect-fit, het op maat laten maken van het kledingstuk, geldt een meerprijs van €70. Dit omvat het nemen van je maten, het maken van een mousseline (pasmodel) en maximaal twee passessies.

Kledingstuk namaken

Wil je een kledingstuk laten namaken? Geen probleem. Voor €45 teken ik een patroon gebaseerd op je kledingstuk en zoek ik een geschikte stof. De totaalprijs hangt af van het model en de materiaalkosten.

Bespoke

Heb je zelf een idee voor een kledingstuk of wil je een compleet uniek stuk dat speciaal voor jou ontworpen is? Maak een afspraak en we gaan samen zitten om al je wensen en opties te bespreken. Voor €150 maak ik het ontwerp, teken ik het patroon, zoek ik stof, neem ik je maten, maak ik een mousseline (pasvorm), en krijg je twee passessies. De totaalprijs hangt af van het model en de materiaalkosten.

Patroon op maat

Kun je zelf naaien en ben je op zoek naar een op maat gemaakt patroon? Voor €20 neem ik je maten en maak ik een basispatroon op jouw maten. Ook voor een patroon van een uitgebreider model kun je bij mij terecht. Voor €40 extra teken ik na overleg een aangepast patroon.

Heb je andere wensen? Neem gerust contact met mij op en we kijken samen waarmee ik je kan helpen!