Diensten

Persoonlijke naaister

Vroeger was het voor veel mensen en families heel normaal een eigen naaister te hebben. Je kocht in de winkel of op de markt een stuk stof (en patroon) en bezorgde ze aan de naaister. Tegenwoordig gebeurt dit meestal alleen nog als je toevallig iemand in je vriendenkring of familie hebt die goed en graag naait. Maar hoe fijn zou het zijn dit concept weer terug te brengen?!

Iemand die jouw lichaam en smaak goed leert kennen. Iemand die je wijst op een mooi stofje dat goed bij je zou passen en hier simpel en snel een mooi kleedje, broek, jas e.d. van kan maken. Alles handgemaakt en ecologisch verantwoord.

Zodra ik je maten heb genomen en een basispatroon op jouw maat heb gemaakt kan ik eindeloos ontwerpen en variëren. Voor de meeste modellen zijn dan niet eens meer passessies nodig. Bovendien hoef ik elk gewenst model maar één keer in jouw maat te zetten, dus op elk tweede exemplaar bespaar je kosten!

Kledingstuk namaken

Is je favoriete kledingstuk aan vervanging toe? Of draag je het zo graag dat je er een tweede exemplaar van wilt? Geen probleem! Voor €45 teken ik een patroon gebaseerd op je kledingstuk en stel ik een stofselectie samen voor één exemplaar. Wil je meerderen kopies uit verschillende soorten stof, bijvoorbeeld voor meerdere seizoenen, dan vraag ik €10 voor elke extra stofsoort. De prijs voor het maken van het kledingstuk is afhankelijk van het model en de materiaalkosten. Ik zal daar een zo accuraat mogelijke schatting van maken.

Custom made

Heb je zelf een idee voor een kledingstuk of wil je een compleet uniek stuk dat speciaal voor jou ontworpen is? Maak een afspraak en we gaan samen zitten om al je wensen en opties te bespreken. Voor een basisprijs van €150 maak ik het ontwerp, teken ik het patroon, stel ik een stofselectie samen, neem ik je maten, maak ik een mousseline (pasvorm), en krijg je twee passessies. De mousseline kan in veel gevallen worden gebruikt voor een volgend kledingstuk. De uiteindelijke prijs voor het maken van het definitieve kledingstuk hangt af van het model en de materiaalkosten.

Patroon op maat

Kun je zelf naaien, maar vind je het moeilijk een goed patroon te vinden of maken? Ook daar kan ik je mee helpen!

Zo kan ik bijvoorbeeld een zogenaamd ‘basispatroon’ maken op jouw maat. Dit kun je zien als een mal van jouw lichaam in 2D. Je kunt een basispatroon voor kleding voor je bovenlichaam (bovenkleding), of kleding voor je onderlichaam (onderkleding) laten maken. Hier kun je zelf eindeloos op variëren; verander het model van mouw, hals, rok etc. Voor €20 neem ik je maten en maak ik één basispatroon.

Ben je op zoek naar een patroon voor een specifiek model? Ook daarvoor ben je hier aan het juiste adres. Neem contact met me op om jouw idee te bespreken, en voor een meerprijs van €40 teken ik je patroon!

Geïnteresseerd? Neem contact met me op!
[caldera_form id="CF5a8c1e605eab0"]