Concept

Hoi, ik ben Lea, leuk dat je mijn site bezoekt en ik mijn passie met je kan delen! Ik maak kleren, accessoires en dingetjes voor in huis op een manier die rekening houdt met mens en milieu. Het gebruiken van restjes en ander milieuvriendelijk materiaal maakt me een blij meisje. Kan ik jou blij maken met iets? Bekijk hieronder mijn diensten maar eens! Nog vragen? Contacteer me op info@lea-athene.be

Handgemaakte kwaliteit

Gemaakt in België met passie en kennis

Creatieve expressie

Kledingstukken op elkaar afgestemd

Gemaakt met ecologisch verantwoorde materialen

=

=

=

=

=

Langere levensduur

Goede arbeidsomstandigheden

Langer plezier

Minder kleding nodig

Goed voor mens en milieu

DIY - Design it yourself

Geef tijdloze modellen een persoonlijk karakter door zelf de stof te kiezen. Je kunt ook makkelijk aspecten als rok- of mouwlengte aanpassen, en het kledingstuk zelfs volledig op maat laten maken. Heb je modellen gevonden waar je je comfortabel en zelfverzekerd in voelt? Begin aan het samenstellen van je eigen unieke garderobe! Je hebt niet veel stukken nodig om een scala aan outfits te creëren. Kies bijvoorbeeld kleuren die goed op elkaar staan, en werk in laagjes, zo kun je combineren naar hartenlust. Helemaal weg van een bepaald model? Bestel het in zowel winter- als zomerstof! Ik help je graag een handje op weg met het vinden van stoffen.

Kledingstuk namaken

Is je favoriete kledingstuk aan vervanging toe? Of draag je het zo graag dat je er een tweede exemplaar van wilt? Geen probleem! Voor €45 teken ik een patroon gebaseerd op je kledingstuk en stel ik een stofselectie samen voor één exemplaar. Wil je meerdere kopies uit verschillende soorten stof, bijvoorbeeld voor meerdere seizoenen, dan vraag ik voor het samenstellen van een stofselectie €15 extra per stofsoort. De prijs voor het maken van het kledingstuk is afhankelijk van het model en de materiaalkosten.

Patroon op maat

Kun je zelf naaien, maar vind je het moeilijk een goed patroon te vinden of maken? Ook daar kan ik je mee helpen!

Zo kan ik bijvoorbeeld een zogenaamd ‘basispatroon’ maken op jouw maat. Dit kun je zien als een mal van jouw lichaam in 2D op basis waarvan je zelf een model kunt tekenen. Je kunt een basispatroon voor kleding voor je bovenlichaam (bovenkleding) of kleding voor je onderlichaam (onderkleding) laten maken. Voor €40 neem ik je maten en maak ik één basispatroon. Een tweede patroon kost vervolgens €20.

Ben je op zoek naar een patroon voor een specifiek model? Ook daarvoor ben je hier aan het juiste adres. Neem contact met me op om jouw idee te bespreken.