Bestellen en betalen

Als je een kledingstuk of accessoire wilt bestellen via de webshop, kies je simpelweg de kleur en maat en plaats je het gewenste product in je winkelmandje. Alle prijzen in de webshop zijn incl. btw en excl. verzendkosten. Vervolgens vul je de nodige informatie in voor de verzending, en word je doorverwezen naar de betaalpagina. Zodra ik bericht krijg dat je betaling geaccepteerd is, ga ik aan de slag met het vervaardigen van je kledingstuk of accessoire. Dit is tevens het moment waarop je gebonden bent aan de aankoop.

Maakproces

Om te beginnen zal ik alle materialen die nodig zijn voor het maken van je bestelling verzamelen. Met name stoffen moeten besteld worden, omdat ik deze niet in grote hoeveelheden inkoop. Zodra ik de stof heb stop ik hem in de wasmachine en hang ik hem te drogen. In de tussentijd print en knip ik het patroon. Als de stof droog genoeg is strijk ik hem, leg ik hem recht op mijn kniptafel en leg ik de verschillende patroondelen erop en begin ik met het knippen van de stof. Daarna gaan de lappen mee de naaikamer in en zal ik het stuk vervaardigen met behulp van naaimachines, strijkijzer en al het andere gereedschap en materiaal dat ik nodig heb.

Leveringstermijn

De duur van dit proces is afhankelijk van de complexiteit van het gewenste kledingstuk of accessoire, maar ook van de levering van materialen. Hiervoor ben ik afhankelijk van derden, en dit kan ervoor zorgen dat het maakproces vertraging oploopt. De leveringstermijn is daarom niet altijd makkelijk of strikt aan te geven. Afhankelijk van de soort stof en het soort product kan ik wel een geschatte leveringstermijn geven, maar dit is geen garantie. Ik zal je ook op de hoogte houden van de vorderingen.

Verzendkosten

Je (brievenbus)pakketje wordt verzonden met Postnl, en heeft altijd een track&trace code. Vanaf het moment van verzending zou deze volgens Postnl binnen 48 uur geleverd moeten worden.

Belgie €6.95; Nederland €9.60; Duitsland €11.35; Luxemburg €14.55; Frankrijk & Groot-Brittanië €16.85

Je kunt er ook voor kiezen je bestelling op te komen halen aan de Maurits Noëstraat 53, 3050 Oud-Heverlee. Ik ben ook vaak in Brussel en Sittard (NL), en op afspraak kan een bestelling ook daar opgehaald worden.

Mondmaskers

Als je maximaal 4 mondmaskers bestelt kan ik ze in een enveloppe opsturen met Bpost. Binnen België kosten 1-2 maskers €1.20 en 3-4 maskers €2.20. Naar Nederland kost het verzenden van 1-2 maskers €1.80 en 3-4 maskers €4.90. Bij deze verzendingen zit geen track&trace.

Herroepingsrecht

Voor alle bestellingen die via de webshop worden gedaan geldt het herroepingsrecht zoals in artikel 5 van de Algemene voorwaarden staat vermeld. Let op! Dit betekent dus dat kledingstukken die met “semi-fit” of andere persoonlijke maten en wensen worden gemaakt niet herroepen kunnen worden.